Kabels en leidingen vrij zuigen

Wil jij kabels en leidingen blootleggen, maar met een beperkt risico op schade? Dit is de manier!

De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s van het graven te verminderen. Grondzuigen is sneller nauwkeurig en het beperkt schade aan kabels tot een minimum, leidingen en boomwortels. Ook voor lastig bereikbare ruimtes of verontreinigde grond is grondzuigen de oplossing! Dus #NOWORRIES! Wij regelen het voor jou.

Kabels en leidingen blootleggen

Schade aan kabels en leidingen komt vaak voor bij graafwerkzaamheden. Vooral bij het graven van sleuven in risicovolle omgevingen kan dit grote gevolgen hebben. Zo kan je ineens zonder stroom zitten. Dit willen wij natuurlijk niet en daarom hebben wij deze slimme oplossing. De zuigauto!


Onze zuigauto haalt met gemak en precisie grond en stenen rondom kabels en leidingen weg met minimale kans op schade. Daarnaast is graven een tijdrovende klus, maar onze zuigauto heeft deze kabels en leidingen in een mum van tijd onbeschadigd vrij liggen. Dit komt door de krachtige turbines en wij zetten een eindbaas grondzuigen op de grondzuigauto.Het blootleggen van kabels en leidingen kunnen wij ook door de kabels en leidingen vrij te graven. Voor meer informatie kun je kijken op onze grondverzet pagina. 

Wil jij nou een leiding doorhalen? Ook daarvoor zijn wij jouw vakkundig partner. Met onze innovatieve zagen kunnen wij veilig en snel jouw leidingen doorhalen. Klik hier voor meer informatie.

#NOWORRIES

No Worries, daar staan wij voor! Wij verwijderen grond en we voeren het af. Zowel voor particulier als aannemers en we vinden het geweldig! Onze jongens zijn de gemotiveerde eindbazen. Samen zorgen we ervoor dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken.

Ben je nu net zo enthousiast als wij? Neem contact met ons op.