Grondzuigen

De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om de grond op te zuigen en de risico's van graafwerkzaamheden te beperken. Grondzuigen is sneller, nauwkeuriger en minimaliseert schade aan kabels, leidingen en boomwortels. Het is ook de beste oplossing voor die moeilijk bereikbare plaatsen of voor vervuilde grond! Dus GEEN ZORGEN! Wij zullen het voor u sorteren.

Wat kunnen we doen

  • Bodemsanering
  • Verwijderen van dakgrind
  • Vergroting van de kruipruimte
  • Verwijdering van boomaarde
  • Zuigen gebruiken om kabels en leidingen te verwijderen

Met onze grondzuigwagens kunnen we grond van moeilijk bereikbare plaatsen verwijderen. Of het nu gaat om dakgrind, vervuilde grond of klei, we kunnen het aan!
Naast het feit dat we veel soorten grond kunnen verwijderen, minimaliseren we ook de kans op schade aan kabels en leidingen. Schade komt vooral voor bij het graven van greppels in risicovolle omgevingen, en dit kan grote gevolgen hebben. Om dit te voorkomen, wordt het aanbevolen om grondzuigwagens te gebruiken in gebieden met kabels en leidingen.

Zoals eerder vermeld, is de grondzuigauto bijzonder geschikt om op moeilijk bereikbare plaatsen zoals kruipruimtes en kelders te komen. Dit zijn vaak kleine ruimtes waarin het moeilijk is om te graven. Hier biedt grondzuigen ook de oplossing. Met behulp van een slang met een diameter van 25 centimeter verwijderen we aarde van vrijwel elke moeilijk bereikbare locatie. De krachtige installatie zuigt alle grond, zand en stenen op via een luik of kleine opening in de fundering. Zonder backhoes zijn we in staat om vakkundig een diepere kruipruimte of kelder onder een bestaand huis te creëren. Dit maakt het bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger om vloerisolatie te plaatsen. Het kan niet eenvoudiger!

Wanneer zou je geen zuiggraven gebruiken?

Wij zijn een deskundige partner en zorgen ervoor dat onze klanten alle informatie hebben die ze nodig hebben. Grondzuigen beperkt het risico op schade en is geweldig om te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen. Zelfs als het gaat om stenen, dakgrind of ander materiaal, is zuiggraven een goed alternatief, maar als er geen kabels en leidingen zijn en er geen risico op schade is, is het sneller en goedkoper om in plaats daarvan regelmatig te graven.

Om alle voordelen samen te vatten:

• Nauwkeurig
• Geen schade
• Minder bewerkelijk
• Veilige methode
• Alle Benelux-landen gedekt

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.