Grondzuigen

De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s van het graven te verminderen. Grondzuigen is sneller nauwkeurig en het beperkt schade aan kabels tot een minimum, leidingen en boomwortels. Ook voor lastig bereikbare ruimtes of verontreinigde grond is grondzuigen de oplossing! Dus NO WORRIES! Wij regelen het voor jou.

Wat kunnen we allemaal?

Grondsanering

Dakgrind verwijderen

Kruipruimte vergroten

Kabels en leidingen vrijzuigen

 

Met de grondzuigauto kunnen wij op de moeilijk bereikbare plekken grond verwijderen. Of het nu gaat om dakgrind, verontreinigde grond of klei wij kunnen het aan!

Naast het feit dat we vele soorten grond kunnen verwijderen, beperken we de kans op schade aan kabels en leidingen. Schade komt vooral voor bij het graven van sleuven in risicovolle omgevingen en dit kan grote gevolgen hebben. Om dit te voorkomen is het verstandiger om grondzuigen in te zetten in gebieden met kabels en leidingen.

We noemden het net al, maar de grondzuigauto is uitermate geschikt voor de moeilijk bereikbare plekken zoals kruipruimtes en kelders. Dit zijn vaak kleine ruimtes waarin je lastig kunt graven. Ook hier biedt grondzuigen de uitkomst. Met een slang met een diameter van 25 centimeter, halen wij grond op nagenoeg iedere moeilijk bereikbare locatie weg. De krachtige installatie zuigt via een luik of een kleine opening in de fundering alle grond, zand en stenen op. Zonder graafmachines maken wij vakkundig een diepere kruipruimte of kelder onder een bestaande woning. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig vloerisolatie laten aanleggen. Makkelijker kunnen wij het niet maken!

Wanneer zet je grondzuigen niet in?

We zijn een vakkundig partner en we willen graag onze klanten goed inlichten. Grondzuigen beperkt de kans op schade en is goed in te zetten om moeilijkbereikbare plaatsen. Ook wanneer je te maken hebt stenen, dakgrind of een ander materiaal is grondzuigen een goed alternatief, maar wanneer er geen kabels en leidingen zijn en er geen risico is op schade dan is graven sneller en goedkoper dan grondzuigen.

Dus even alle voordelen op een rijtje!

• Nauwkeurig
• Schadeloos
• Minder arbeidsintensief
• Veilige methode
• In de hele Benelux