Maaiboot

Zoek jij een snelle en ecologisch verantwoorde wijze van waterplanten maaien? Je hebt ons gevonden!

De maaiverzamelboot

Wij beschikken over meerdere maaiverzamelboten die we overal in Europa in kunnen zetten. Met onze kleine maaiverzamelboot kunnen wij in kleinere watergangen jouw waterplanten maaien en verzamelen tegelijkertijd. Daar tegenover hebben wij ook de grote broer van deze maaiverzamelboot!

De maaiverzamelboten zijn speciaal ontwikkeld om waterplanten en drijfvuil uit sloten, plassen en meren te verwijderen. Het grote voordeel van deze boot is dat de gemaaide planten en ander drijvend materiaal direct verzameld worden door de maaiverzamelboot zelf. Wij hebben dus maar één maaigang nodig om jouw wateroppervlakte schoon te krijgen! Een ander groot voordeel is dat de maaiverzamelboot zowel drijvende als gewortelde waterplanten op een ecologisch verantwoorde wijze verwijdert.

Even een leuk feitje! De MC105-10 is de grootste maaiverzamelboot in zijn soort en wij waren de eerste die met deze boot te werk gingen.

De voordelen van de maaiverzamelboten op een rij

  • Snelle manier om waterplanten te maaien en te verzamelen
  • Ecologisch verantwoord
  • Geschikt voor kleinere en grotere watergangen
  • Slechts één maaigang nodig
  • Vangt ook andere drijvende materialen zoals drijfvuil
  • Binnen heel Europa

Mocht je een keer vast komen te zitten met je boot tussen de waterplanten of zit je dobber vast in een van de planten, wij hebben voor elke klus een passende boot!

Wil je meer weten, neem gerust contact met ons op. Nog veel leuker… wil je de boot in actie zien? Dan komen wij gratis een demonstratie op locatie geven.