Grondsanering

Heb jij te maken met vervuilde grond en wil je dit op een veilige manier verwijderen? Wij hebben de oplossing!

De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s van het graven te verminderen. Grondzuigen is sneller, nauwkeurig en het beperkt schade aan kabels tot een minimum, leidingen en boomwortels. Ook voor lastig bereikbare ruimtes of verontreinigde grond is grondzuigen de oplossing! Dus NO WORRIES! Wij regelen het voor jou.

Grondsanering

Bodemsanering is het proces om een stuk grond vrij van bodemverontreiniging te maken. Hiervoor bestaan diverse methodes en technieken. Een van deze technieken is de grondzuigtechniek. Hierbij wordt de verontreinigde grond weggezogen en heel toevallig hebben wij meerdere zuigauto’s!

Grondzuigtechniek

De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s van het graven te verminderen. Grondzuigen is sneller nauwkeurig en het beperkt schade tot een minimum. Ook voor lastig bereikbare ruimtes of verontreinigde grond is grondzuigen de oplossing!
Zoals net genoemd is de grondzuigtechniek goed in te zetten bij het verwijderen van verontreinigde grond. Een groot voordeel is dat er weinig mankracht bij komt kijken. De zuigauto doet namelijk het meeste werk. Om gezondheidsrisico’s weg te nemen worden er filterpakketten op de grondzuigauto’s geplaatst. Welk filterpakket is afhankelijk van wat voor verontreiniging er in de grond zit.

Afvoeren van vervuilde grond

De verwijderde grond kan worden afgevoerd naar een erkende verwerker. Via een gesloten systeem wordt de grond opgeslagen in een gesloten container en vervolgens vervoerd.

#NoWorries

No Worries, daar staan wij voor! Wij verwijderen vervuilde grond en we voeren het af. Zowel voor particulier als aannemers en we vinden het geweldig! Onze jongens zijn de gemotiveerde eindbazen. Daarnaast zijn de jongens medisch gekeurd en ervaren in het saneren van vervuilde grond. Samen zorgen we ervoor dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken.


Wil jij vervuilde grond saneren? Neem contact met ons op.