Grind afzetten

Heb jij grind dat verwijderd moet worden, omdat er nieuwe kabels en leidingen in de grond worden geplaatst of omdat er een reparatie plaats moet vinden? Dan is de kans groot dat je te maken krijgt met kans op schade aan de huidige kabels en leidingen. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van de oranje grondzuigauto van Van der Flier Groep!

Grind afzetten op moeilijk bereikbare plekken

Wij kunnen snel en eenvoudig het grind verwijderen. Dit doen wij door middel van zuigtechniek. De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s van schade te verminderen. Ook komt onze oranje grondzuiger op moeilijk bereikbare plekken, want met de verlengbare slangen kunnen wij overal tussendoor.

Hergebruiken van grind

Na het verwijderen van het grind voeren wij het af om het vervolgens, indien mogelijk, te recyclen. Het grind wordt gezeefd en weer klaargemaakt voor hergebruik. Zo ben je niet alleen duurzaam bezig maar bespaar je ook kosten.

Hoogtebeperkingen

Een ander voordeel is dat de grondzuigauto goed inzetbaar is bij hoogspanningsstations. Op deze locaties heb je vaak te maken met een hoogtebeperking. Om deze reden kan een vaak kraan niet ingezet worden en is de grondzuigauto de oplossing!

#NoWorries

Wij van Van der Flier Groep staan voor het ontzorgen van onze klant. Wij verwijderen grind en blazen het hergebruikte grind door het hele land. We doen dit zowel voor particulieren als voor aannemers en we vinden het geweldig om te doen! Onze jongens zijn gemotiveerde eindbazen en zorgen ervoor dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken.
Wil jij grind verwijderen en/of vernieuwen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.