Dakgrind zuigen

Heb je dakgrind op het dak en moet je een reparatie laten uitvoeren of is het toe aan vervanging? Dan is de kans groot dat het dakgrind eerst verwijderd moet worden. Wij kunnen snel en eenvoudig het dakgrind van het dak verwijderen. Dit doen wij doormiddel van zuigtechniek! De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s te verminderen. We hebbben geen hoogtevrees en we kunnen de buizen tot hoge hoogtes verlengen. Dus NO WORRIES! Wij regelen het voor jou.

Dakgrind verwijderen

Indien het dakgrind door de jaren heen vervuild is geraakt door bv mos of humus kan het zijn dat water blijft liggen op het dak. Door de vertraagde water afvoer kunnen natte plekken en lekkages ontstaan. Dan is het een goed idee om het dakgrind te vernieuwen, maar eerst moet het oude dakgrind verwijderd worden.

Grondzuigtechniek

Hiervoor hebben wij de makkelijkste techniek, namelijk de grondzuigtechniek. Met onze grondzuigauto’s zuigen wij het dakgrind van jouw dak. Dit kunnen wij op alle hoogtes. Na het verwijderen van het dakgrind voeren wij het af om het vervolgens te recyclen. Het dakgrind wordt gezeefd en weer klaar gemaakt voor hergebruik. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een duurzame wereld.

#NoWorries

Wij bij van der FLIER staan voor het ontzorgen van onze klant. Wij verwijderen dakgrind en blazen door het hele land. Zowel voor particulier als aannemers en we vinden het geweldig! Onze jongens zijn de gemotiveerde eindbazen en zorgen ervoor dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken.
Wil jij dakgrind verwijderen en/of vernieuwen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.