Leidingen koud doorhalen

Wij hebben de modernste technieken voor jou!
 Wij zijn de specialist in leiding zagen, leidingen doorhalen en het cutteren van leidingen. Met onze innovatieve zagen, veel ervaring in de olie- en gasindustrie en speciaal opgeleid personeel klaren wij de klus voor onze aannemer.

De innovatieve beugelzaag

De beugelzaag is een speciaal, door ons ontwikkelde, hydraulische zaag met vele voordelen. Wij zagen de leidingen tot wel 10 keer sneller door dan bij andere methodes zoals orbitaal doorhalen. Daarnaast worden leidingen koud gezaagd waardoor er geen giftige stoffen vrijkomen. De zaag is aan de kraan gekoppeld en eenvoudig vanuit de cabine te besturen. Hierdoor hoeft niemand onderin de sleuf te werken en worden de werkzaamheden door één persoon vanuit de cabine gedaan. Veiligheidsrisico's worden hierdoor geminimaliseerd en werkzaamheden zijn efficiënter uit te voeren. De beugelzaag is in verschillende varianten te verkrijgen, waardoor leidingen van 2 duims tot en met 24 duims gezaagd kunnen worden. Wij ontzorgen jou en klaren de klus.

Verwijderen leidingen

Naast de beugelzaag bieden wij vele mogelijkheden voor het zagen of verwijderen van leidingen. Zo verwijderen we leidingen op een sleufloze manier. Dit doen we met behulp van een eigen ontwikkelde lier. Ook kunnen wij gedämmerde buizen met een innovatieve diamantdraadzaag in stukken zagen. Daarnaast halen wij buizen orbitaal door. Speciaal voor buizen en leidingen met kleine diameters gebruiken wij een pneumatische handzaag. Wat zijn we weer innovatief en wat houden we ervan.
 
Tevens kunnen wij gemakkelijk uw leidingen vrijgraven en in complexere gevallen vrijzuigen met onze grondzuigauto.
 
Wil je weten wat voor jou de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op! Wij hebben altijd de telefoon opzak.