Kruipruimte vergroten

Is de ruimte onder de vloer te nat, te klein of niet geïsoleerd? NO WORRIES want waar de kraan niet bij kan, komen wij gemakkelijk met onze zuigslang! Met onze zuigauto en soepele jongens vergroten wij uw kruipruimte in een mum van tijd.

Kruipruimte vergroten

Een kelder creëren, het vergroten voor werkzaamheden of het überhaupt creëren? Met onze zuigslang met een diameter van 25 centimeter zuigen wij via elke luik of kleine opening uw kruipruimte uit. We zuigen zonder moeite om uw kabels en leidingen heen en komen op elke moeilijke begaanbare plek. Ook wanneer u kabels, leidingen of isolatie wilt aanbrengen. Wij verwijderen ook gemakkelijk uw schelpen, piepschuim of elk ander materiaal wat door een slang past uit uw ruimte zodat u er goed bij komt.

Isolatie

Heeft u last van vochtige kruipruimtes of koude voeten? Dan heeft u last van een slechte of niet geïsoleerde vloer. Om dat te voorkomen en uw energierekening te helpen is goede isolatie van uw vloer de oplossing en dat gebeurt vanuit de kruipruimte. Daarvoor moet soms de kruipruimte vergroot worden of gecreëerd. Wij duiken voor u onder de vloer en zuigen het voor u vrij!

#NoWorries

Wij bij van der FLIER staan voor het ontzorgen van onze klant. Wij vergroten uw kruipruimtes door het hele land. Zowel voor particulier als aannemers en we vinden het geweldig! Onze jongens zijn de gemotiveerde rauwdouwers en zorgen ervoor dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken. 
Wil jij uw kruipruimte vergroot hebben? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.