Kruipruimte vergroten

Is de ruimte onder de vloer te nat, te klein of niet geïsoleerd? #NOWORRIES want waar de kraan niet bij kan, komen wij gemakkelijk met onze zuigslang! Met onze zuigauto en soepele jongens vergroten wij jouw kruipruimte in een mum van tijd.

Bereken hier direct de kosten voor het vergroten van je kruipruimte

Voorwaarden voor het vergroten van jouw kruipruimte:

  1. Om onze jongens veilig te kunnen laten werken moet het kruipluik minimaal 60x80cm zijn.
  2. Jouw kruipruimte is veilig en droog te betreden.
  3. Er is voldoende ruimte om een grondzuigauto met aanhanger (15 meter lang) voor jouw huis te parkeren.

Kruipruimte vergroten

Een kelder creëren, het vergroten voor werkzaamheden of het überhaupt creëren? Met onze zuigslang met een diameter van 25 centimeter zuigen wij via elke luik of kleine opening jouw kruipruimte uit. We zuigen zonder moeite om jouw kabels en leidingen heen en komen op elke moeilijke begaanbare plek. Ook wanneer je kabels, leidingen of isolatie wilt aanbrengen. Wij verwijderen ook gemakkelijk jouw schelpen, piepschuim of elk ander materiaal wat door een slang past uit jouw ruimte zodat je er goed bij komt.

Isolatie

Heb je last van vochtige kruipruimtes of koude voeten? Dan heb je last van een slechte of niet geïsoleerde vloer. Om dat te voorkomen en jouw energierekening te helpen is goede isolatie van jouw vloer de oplossing en dat gebeurt vanuit de kruipruimte. Daarvoor moet soms de kruipruimte vergroot worden of gecreëerd. Wij duiken voor je onder de vloer en zuigen het voor je vrij!

#NoWorries

Wij van van der Flier staan voor het ontzorgen van onze klant. Wij vergroten jouw kruipruimtes door heel Noord-Nederland. Zowel voor particulieren als aannemers en we vinden het geweldig! Onze jongens zijn de gemotiveerde rauwdouwers en zorgen ervoor dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken. 


Wil jij jouw kruipruimte vergroot hebben? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.