Grondverzet

Wat doen wij?

Het begint allemaal bij de basis van een project. Wij graven uit, vervoeren en vervolgens vullen we zo nodig ook nog de grond voor je aan. Afhankelijk van de grondwerken die uitgevoerd worden kan de uitgegraven bodem ter plekke worden hergebruikt of naar een andere plaats vervoerd worden. Wij kunnen fijn profileren, desnoods met onze grondzuigauto's, tot het grove grondverzet.
Waar zou ons land zijn zonder alle grondverzetmachines? Sowieso voor driekwart onder water. Mocht dat het geval zijn, maaien wij uw planten

Van der Flier als eindbaas

Van der Flier is uw vakkundige partner in grondverzet bij wegenbouw en saneringswerkzaamheden. Ons uitgebreide machinepark bestaat uit moderne machines en wij beschikken over alle benodigde certificaten. Wij houden van innovatie en veiligheid staat voorop. Daarom werken wij met de 3D-GPS en 2D-GPS systemen. Wij werken met name voor aannemers als onderaannemer en we houden van ons werk!

Voordelen van van der Flier

Door heel Nederland zijn we te vinden met onze machines en je herkent ons aan onze oranje kleur. Maar wat kunnen wij nou allemaal voor jou betekenen?

We zetten het even voor jou op een rijtje.

• Wij denken met je mee
• We lossen problemen op
• We zijn erg flexibel
• Wij ontzorgen jou

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.