Terug naar Grondverzet

Aan het werk in Paddepoel

Gepubliceerd op:
Aan het werk in Paddepoel

Deze week zijn we in opdracht van H&D BV. begonnen aan het project Warmtenet Noordwest. Dit project is een initiatief van Warmtestad.

Warmtestad is op meerdere plekken in Groningen bezig om huishoudens te voorzien van duurzame warmte en kou om de CO2-uitstoot in de stad terug te dringen. De locatie waar wij bezig zijn ligt in de wijk Paddepoel. Op dit moment is van der FLIER bezig met graafwerkzaamheden en grondverzetwerkzaamheden voor het aanleggen van leidingen en kabels. 

Het doel van het project Warmtenet Noordwest is om meer dan 10.000 huishoudens te voorzien van duurzame warmte (in de winter) en kou (in de zomer) in het noordwesten van de stad Groningen. Eind 2017 moet het Warmtenet Noordwest duurzame warmte en kou bieden aan vele huishoudens, kantoren en bedrijven. 

Voor meer informatie over dit project: warmtestad.nl

Van der FLIER bv beschikt over meedere rupskranen van 8 tot 30 ton uitgerust met 3D-GPS systemen. Voor elke klus hebben we een passende kraan! Bent U of uw bedrijf benieuwd naar de mogelijkheden neem dan gerust contact op met Van der FLIER bv via tel. 0597 33 16 19.

 

Gerelateerde items