Terug naar Nieuws & innovaties

Kwetsbaarheid is het nieuwe oranje!

Gepubliceerd op:
Kwetsbaarheid is het nieuwe oranje!

Onze rouwdouwers laten het komende jaar een andere kant zien van het vak. ‘Kwetsbaarheid is het nieuwe oranje’ de titel verklapt het al een beetje. Je ziet vaak berichten van ons over nieuwe klussen, mooie uitkomsten en informatie over ontwikkelingen. Wij hebben voor 2019 het voornemen om niet alleen de mooie plaatjes te delen, maar ook de dialoog met jullie op te zoeken. Daarom willen we onze nieuwe doelen voor 2019 delen met jullie.

1. Partnerschap

We noemden het in de introductie van dit artikel al, maar dit jaar willen we de dialoog opzoeken met onze volgers, klanten en concullega’s. Dit houdt dus in dat we nog meer willen gaan meedenken met onze klanten als verhuurbedrijf, maar ook dat we onze kennis en ervaringen willen gaan delen met de buitenwereld.

2. Social media

Social media kanalen staan vaak vol met succesverhalen, maar in de realiteit gooi je niet altijd een zes. Ook bij ons gaat er wel eens iets mis en door ook dit te delen willen we graag anderen behoeden voor fouten. Het doel hiervan is om er gezamenlijk beter uit te komen en de beste oplossingen te vinden.

3. VDF Safety Clamp

Naast alle online doelen hebben we ook het doel om de VDF Safety Clamp meer onder de aandacht te brengen van het publiek. De Safety Clamp heeft een tijd op een laag pitje gestaan, maar het vuur is aangewakkerd. De eerste stap is al genomen in dit proces. Vanaf februari komt er namelijk een afstudeerder onderzoek doen naar de VDF Safety Clamp en de mogelijke ruimte op de markt.

4. Zandblazen

Je hebt onze nieuwe zandblaasauto misschien al zien rijden op de weg. De opvallende oranje wagen is nieuw in ons machinepark en is al volop in gebruik. Toch willen we het zandblazen dit jaar onder de aandacht brengen bij zowel zakelijke als particuliere klanten. De zandblaasauto is namelijk voor vele doelen inzetbaar en makkelijk in gebruik.

Naast deze doelen hebben we ook nog enkele doelen die we elk jaar willen behalen. Elk jaar willen we op een winstgevende manier onze klanten beter helpen, ze ontzorgen en ervoor zorgen dat er gelachen wordt op de werkvloer. Natuurlijk hebben we ook nog het meest belangrijke doel, namelijk het jaar weer zonder ongevallen door te komen. Laten we er samen een geweldig, ondernemend en veilig jaar van maken!