MVO


Samen bereik je meer en daarom doen wij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij van van der FLIER vinden het erg belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en duurzaamheid staat hoog op onze agenda. Daarom houden wij rekening met het milieu en de veiligheid van onze medewerkers. Daarnaast vinden wij het geweldig om studenten een plek te bieden om te leren en te werken. Als laatste bieden wij Wajong werknemers een plek bij van der FLIER.

Stage lopen bij van der FLIER

Jonge krachten die nog op school zitten, zien alles vanuit een ander perspectief en kunnen bepaalde zaken, taken en werkzaamheden in een nieuw licht zetten. Het zijn de professionals in wording en wij maken daar graag deel van uit. Daarom vinden wij het mooi om stagairs binnen ons bedrijf te hebben. We bieden stagairs een mooie werkplek met veel vrijheid en de ruimte voor eigen ideeën. Elke vrijdag middag hebben wij de welbekende VRIJMIDO (vrijdagmiddag borrel) en we kunnen uit ervaring spreken dat een stagiair de gangmaker kan zijn.

Wajong

Bij van der FLIER denken we in oplossingen en lossen we problemen op. We zijn de helpende hand en daarom vinden we het ook erg belangrijk om andere mensen te helpen. Zo nemen wij 2 tot 3 Wajong werknemers aan binnen ons bedrijf. Het geeft ons een fantastisch gevoel om iemand te zien groeien en we zien dat het voor onze werknemers en de Wajong werknemers ook veel voldoening geeft.

Milieu

Als we het woord MVO horen denken we al snel aan het milieu en ook daar doen wij aan! Bij van der FLIER houden we rekening met de uitstoot van onze machines en zetten we in de zomer de kachel lekker uit. Daarnaast brengen wij verontreinigde grond naar een erkende verwerker die er voor zorgt dat dit niet vervuild de maatschappij ingaat.

Veiligheid

Wij controleren en optimaliseren de veiligheid op onze werkplekken continu, door de gevaren en risico's op werklocaties in kaart te brengen en hiervoor een veilige werkmethode te ontwikkelen. Daarnaast worden praktijkvoorbeelden veelvuldig met alle medewerkers besproken en geëvalueerd. De uitkomsten worden opgenomen in de verbeterde werkmethodes.

250 jaar van der Flier BV

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.