Zurück nach Grondzuigen

Het vrijzuigen van gasleidingen rondom bomen

Publiziert am:
Het vrijzuigen van gasleidingen rondom bomen

Voor de Pol Infratechniek BV zijn wij al gedurende enkele weken bezig met het vrijzuigen van gasleidingen bij groeiplaatsen van bomen aan de Verlengde Schans en Huizumerlaan in Leeuwarden. En wat vinden we dit een ontzettend toffe opdracht!

Schade voorkomen

Pol Infratechniek is gespecialiseerd in kabel- en leidingaanleg en gestuurd boren en zijn met name actief in Noord-Nederland. Tijdens deze klus liepen zij tegen een grote hoeveelheid boomwortels aan. Om te voorkomen dat er schade zal ontstaan aan de boomwortels van de beeldbepalende bomen tijdens de aanleg is er gekozen om gebruik te maken van de grondzuigtechniek. Door het grondzuigen in te zetten is de kans op schade aan de boomwortels nihil en kunnen we snel en veilig te werk gaan.

Grondzuigen doen we door heel Nederland!

Grondzuigen doen we door heel Nederland en daarbij houden we ook rekening met onze CO2 uitstoot. Om deze zo klein mogelijk te houden, hebben wij bij langlopende projecten de mogelijkheid om kleine bedrijfsauto’s op een aanhanger mee te nemen, zodat we zo min mogelijk op en neer rijden met een grote zuigauto.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

fotos

blog_related