Overige diensten

Naast het zuigen, graven, maaien en zagen, hebben wij nog meer in ons pakket.

Gladheidsbestrijding

Wij zorgen er in dienst voor gemeentes, provincies, bedrijventerreinen en winkelcentra voor dat jij in de winter veilig de weg op kan! We staan dag en nacht paraat met onze strooiauto’s en sneeuwploegen, maar ook voor het laden van strooizout kan je bij ons terecht.

Machinepark

Misschien ben je al door onze site heen gescrold en is het je opgevallen dat wij vele innovatieve machines hebben staan. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij ieder type grondwerk aan. Onze machines voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn voorzien van de nieuwste apparatuur. Wij beschikken over diverse grondverzet machines en mobiele- en rupskranen. Bij grote machines leveren we jou de eindbaas op de machine en hij klaart de klus zorgvuldig voor je. Ook kraan-aanbouwdelen, maaiboten en waterpompen behoren tot ons assortiment. Daarnaast is er grote keuze in klein materieel, waaronder trilplaten, grondverdichters en pompen.

Transport

Je hoeft je geen zorgen meer te maken, want ook voor transport zijn we de juiste partner. We beschikken over meerdere transportvoertuigen. Laat uw transporten door ons uitvoeren of verzorg dit zelf met behulp van onze transportvoertuigen.