Terug naar Grondzuigen

Grondsaneren in de stad

Gepubliceerd op:
Grondsaneren in de stad

De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s van het graven te verminderen. Grondzuigen is sneller nauwkeurig en het beperkt schade tot een minimum. Ook voor lastig bereikbare ruimtes of verontreinigde grond is grondzuigen de oplossing!

Op een locatie in onze prachtige hoofdstad van Groningen zijn we grond aan het saneren voor Alsema. Het bedrijf liep tegen een stuk grond aan dat vervuild was. Dit kwam doordat er op deze locatie vroeger een tankstation heeft gestaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat er benzine, diesel en olie in de grond is gelekt.


We hebben Michel samen met onze grondzuigauto op pad gestuurd om de verontreinigde grond te verwijderen. De grondzuigauto is voor klussen als deze uitgerust met een filterpakket. Het filterpakker zorgt voor een overdruk in de cabine waardoor hier geen vervuilde lucht binnenkomt. Zo zorgen we voor de optimale werkomgeving voor onze toppers.


Tevens liepen we tegen enkele bomen aan op locatie, maar geen zorgen hier weten wij ook raad mee. Want door grondzuigen in te zetten worden de boomwortels niet beschadigt.

Wil je nu meer weten over grondsaneren door middel van grondzuigen of juist boomverzorging? Kijk dan snel op onze grondzuigpagina of neem contact met ons op.

Gerelateerde items