Gepubliceerd op:
Grondzuigen 2.0

Nieuwste generatie grondzuigauto's

Van der FLIER heeft recent nieuwe grondzuigwagens aangeschaft, ter uitbreiding van hun huidige machinepark. Deze nieuwe achtwielers hebben op een aantal specifieke punten opmerkelijke voordelen ten aanzien van de reguliere exemplaren in de markt. De vernieuwde Mercedes Benz-voertuigen met optimale overbrenging van motor richting de vernieuwde nog krachtigere turbines van de zuiginstallatie zorgen voor deze opmerkelijke voordelen, wat resulteert in betere prestaties en minder brandstofverbruik.

Fluisterpakket voor de omgeving

Ook is er door van der FLIER gekozen om de nieuwe zuigauto’s uit te rusten met een zogenaamd fluisterpakket. Hierbij zijn de turbines en de opvangbak compleet geïsoleerd. Dat zorgt voor een aanzienlijke reducering van het geluidsniveau. Dit gaat op steeds meer plaatsen een belangrijke rol spelen.

Gasdetectie voor optimale veiligheid

Er is tevens gekozen voor gasdetectie om eventuele gasvorming in de grondzuigwagen te detecteren en zodoende tijdig maatregelen te kunnen treffen. "Over het algemeen weten we goed wat we opzuigen. Toch kan het voorkomen dat er om welke reden dan ook bepaalde gassen vrijkomen die wij liever niet in onze auto willen hebben. Om dit tegen te gaan hebben wij gekozen voor gasdetectie." Kor van der Flier, Commercieel directeur van der FLIER Groep. 

Wij zuigen praktisch alles

Of het nu gaat om dakgrind, verontreinigde grond of klei, de grondzuigauto van van der FLIER biedt in vele gevallen een veilige en efficiënte oplossing.

Grond- of zandblazen

Van der FLIER heeft niet alleen twee nieuwe grondzuigauto’s aangeschaft, maar heeft ook een zandblaasauto gekocht. Met deze oranje wagen wordt grond of zand zonder problemen op de juiste plek gespoten.