Afzetcontainer verhuur

Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij diverse soorten (vloeistofdichte) containers aan ons materiaal toegevoegd. Watercontainers, vloeistofdichte containers, afzetcontainers en meer. Jij kunt terecht bij Van der Flier Groep voor zowel de containers als het transport.

(Vloeistofdichte) afzetcontainers

Wij hebben vloeistofdichte containers in verschillende soorten en maten. Deze zijn uitermate geschikt voor diverse werkzaamheden, zoals saneringen en wateropslag. Ook voor (normale) afzetcontainers ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben verscheidende afzetcontainers, die we ook nog eens met behulp van onze containerauto op locatie kunnen afleveren. Heb je een lage afzetcontainer nodig? Ook geen probleem! Wij hebben ook kleinere varianten van 10m3.

Type (vloeistofdichte) afzetcontainers

- Niet vloeistofdichte afzetcontainers
- Niet vloeistofdichte afzetcontainers met deuren en klapnetten
- Vloeistofdichte afzetcontainers
- Vloeistofdichte watercontainers
- Gesloten vloeistofdichte buffertanks

Zoek je een ander type container? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Transport afzetcontainers

Wij regelen niet alleen de containers, maar ook het transport. Met onze containerauto’s brengen wij de containers op de plaats van bestemming. Bovendien zijn onze containerauto’s uitgerust met een overdrukinstallatie, waardoor ze ook afgeleverd kunnen worden bij saneringswerkzaamheden. Indien nodig kunnen we de containers ook ophalen, legen en regelen we de afvoer.

Wil je meer informatie over het huren van afzetcontainers? Neem dan contact met ons op