Afzetcontainer verhuur

Ben je aan het werk, maar komt het werk stil te staan, omdat er eerst grond afgevoerd moet worden? #NOWORRIES! Dat is niet nodig. Wij hebben om jou te ontzorgen verscheidende afzetcontainers aan ons materieel toegevoegd, zowel vloeistofdichte afzetcontainers als normale afzetcontainers. Wij hebben het in huis!

Afzetcontainers huren

Ben je op zoek naar een afzetcontainer? Dan kun je nu je zoektocht staken. Wij hebben verscheidende afzetcontainers, die we ook nog eens met behulp van onze containerauto op locatie kunnen afleveren. Met onze containerauto brengen wij niet alleen de containers op plaats van bestemming, maar halen we ze ook op wanneer ze geleegd moeten worden, en regelen wanneer nodig de afvoer. Heb je een lage afzetcontainer nodig? Ook geen probleem! Wij hebben ook kleinere varianten van 10m3.

Vloeistofdichte afzetcontainers huren

Naast de normale afzetcontainers hebben wij ook meerdere vloeistofdichte containers. Deze zijn uitermate geschikt voor saneringen. #NOWORRIES! Ook deze kunnen we op locatie brengen, want onze containerauto is uitgerust met een overdrukinstallatie en daarom mag deze auto ingezet worden tijdens saneringswerkzaamheden.

Wil je meer informatie over het huren van afzetcontainers? Neem dan contact met ons op.