Terug naar Maaiboot

Waterplanten maaien in december!

Gepubliceerd op:
Waterplanten maaien in december!

Bij Van der FLIER gaan we ook in december nog door met waterbegroeiing verwijderen! Wij zijn begonnen met het opschonen van het Munterdammerdiep! Deze watergang staat vol waterplanten die moeten worden verwijderd.

In het Munterdammerdiep in de provincie Groningen is deze zomer een flinke groei geweest van waterplanten, vooral de waterlelies zijn in grote getalen aanwezig. Van der FLIER is gevraagd om tussen Zuidbroek en Muntendam het diepje weer op te schonen. Voorwaarde is wel dat we het voor de kerst 2016 klaar hebben, hier zet het bedrijf zich voor de volle 100% op in. Vaak wordt er gedacht dat het opschonen van watergangen en meren alleen in de zomerperiodes gebeurd, dit is niet het geval. Zolang er geen ijs op het water ligt maait Van der FLIER! Het afval wat uit het water komt wordt tijdelijk op de kant gelegd zodat het water de tijd heeft om er uit te trekken. Het maaiafval wordt vervolgens opgehaald met een autokraan. 

 

Van der FLIER bv beschikt over meedere maaiboten en maaiverzamelboten die we overal in Europa kunnen inzetten. De maaiboten worden ingezet in kleine watergangen, plassen, kanalen en grotere meren. Voor elke klus hebben we een passende boot! Heeft U last van waterplanten of bent U benieuwd naar de mogelijkheden neem dan gerust contact op met Van der FLIER bv via tel. 0597 33 16 19.

Gerelateerde items