Terug naar Grondverzet

Vervanging betonnen riolering Winschoten

Gepubliceerd op:
Vervanging betonnen riolering Winschoten

Tijdens de bouwvak kwam er een spoedaanvraag van de Gemeente Oldambt voor het vervangen van een oude betonnen riolering.

Ook in de bouwvak staat Van der FLIER klaar voor z'n opdrachtgevers! Bij VV Bato te Winschoten kwam de Gemeente Oldambt erachter dat er verzakkingen ontstonden door een lekke betonnen riolering. Aangezien er binnenkort weer gevoetbald moet worden was de gemeente genoodzaakt de riolering met spoed te herstellen. Er is gekozen om de betonnen riolering te vervangen voor een PVC leiding met een diameter van 315mm. Aangezien er spoedig weer gebruik moet worden gemaakt van het sportveld is er een platenbaan naast de sleuf aangelegd zodat de vrijgekomen grond na tijd weer teruggeplaatst kan worden zonder grond achter te laten op het gras. De oude riolering zal worden afgevoerd naar een erkende recyclingmaatschappij. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van de voortgang en afronding van dit project!

UPDATE 10-08-2016

De sleuf is inmiddels weer aangevuld en verdicht. Aapkes Hoveniers heeft graszoden geleverd en aangebracht en zorgt ervoor dat het voetbalveld op 27 augustus weer bespeelbaar is. De plaats waar de rijplaten hebben gelegen is nu nog goed zichtbaar, over een aantal week is hier niets meer van te zien. Het straatwerk is weer hersteld en de reling weer langs het veld geplaatst. Nu de natuur zijn werk laten doen!

 

 

Gerelateerde items