Terug naar Nieuws & innovaties

Isoleren met behulp van de nieuwe zandblaasauto!

Gepubliceerd op:
Isoleren met behulp van de nieuwe zandblaasauto!

Momenteel is het isoleren van woningen en dan met name de kruipruimtes helemaal hot, maar waarom is dit zo? Allereerst willen we graag allemaal ons geld besteden aan leuke dingen en de energiefacturen passen daar niet tussen. Ook voorkom je met isolatie nare luchtjes in de kruipruimte en verklein je de kans op schimmels. Dit willen we toch allemaal?

Wat is een kruipruimte?

De kruipruimte wordt gevormd door de ruimte tussen de grond en de onderkant van de begane vloer van jouw woning. Normaal gesproken is een kruipruimte tussen de 70 en de 80 centimeter hoog en vormt het een natuurlijke barrière van lucht tussen de vochtige grond en de vloer van de woning. Een kruipruimte is vaak vochtig en om mogelijke schimmels te voorkomen worden er ventilatieopeningen aan de gevel aangebracht. Je kruipruimte is ook een herberg voor het noodzakelijke kabel- en leidingwerk. Kortom best een belangrijke ruimte die vaak vergeten wordt.

Voordelen van het isoleren van je kruipruimte 

We noemden het net al, maar het isoleren van je kruipruimte kan meerdere voordelen hebben. Zo kun je door jouw kruipruimte te isoleren met bijvoorbeeld kleikorrels of schelpen gemiddeld 10 to 15% op je energiefactuur besparen. Daarnaast blijft de vloer lekker warm en koelt het in huis minder snel af. Door een combinatie van isolatie en speciale dampschermen voorkom je ook smerige luchtjes in je huis. De vloer zal over het algemeen droger blijven en daarmee zal de kans op schimmels ook verminderen.

Hoe isoleert van der FLIER jouw kruipruimte?

Er zijn verschillende manieren om je kruipruimte te isoleren. Het kan bijvoorbeeld met schelpen, kleikorrels en andere droge materialen. Deze materialen worden in de kruipruimte gespoten en zorgen voor de vele voordelen. Wij van van der FLIER hebben sinds kort een knaloranje zandblaasauto en met deze tienwieler blazen wij het isolatiemateriaal snel en eenvoudig in jouw kruipruimte. Dit kunnen we met onze verlengbare slang op de meest moeilijk bereikbare plekken.

#NoWorries

Wij staan voor het ontzorgen van onze klant en blazen door het hele land droge isolatiematerialen in kruipruimtes. Dit doen wij zowel voor particulieren als aannemers en vinden het geweldig. Onze jongens zijn de gemotiveerde eindbazen en zorgen ervoor dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken. 

Wil jij droog isolatiemateriaal laten spuiten? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Gerelateerde items