Back to Projecten

Kruipruimte vergroten Kolham

Published at:
Kruipruimte vergroten Kolham

Een kelder creëren, het vergroten voor werkzaamheden of het überhaupt creëren? Met onze zuigslang met een diameter van 25 centimeter zuigen wij via elke luik of kleine opening jouw kruipruimte uit. We zuigen zonder moeite en komen op elke moeilijk begaanbare plek.

Onze twee toppers zijn in Kolham hard aan het werk geweest voor Roorda en Veltman. Ze zijn bezig het dorpshuis in het centrum van Kolham uit te breiden. Voor deze uitbreiding waren er meerdere funderingspoeren nodig. Echter moest er nog ruimte gecreëerd worden voor de bekisting hiervan.

Met de grondzuigauto kunnen wij op moeilijkbereikbare plekken grond verwijderen op een veilige en snelle manier. In Kolham zijn onze toppers de kruipruimte van het gebouw ingegaan en hebben ze stukken betonvloer verwijderd om vervolgens grond te verwijderen. Dit hebben ze gedaan op 7 verschillende plekken zodat de bekisting voor de funderingspoeren aangelegd kon worden.
Om de veiligheid van onze jongens te waarborgen gaan we altijd met twee man de kruipruimte in en hanteren wij de voorschriften voor het werken in kruipruimtes. We zijn ongeveer 2,5 dag bezig geweest en we hebben de klus geklaard!


Heb jij nou net zon klus en wil jij deze geklaard hebben? Wij kunnen het voor jou doen! Kijk op onze grondzuigpagina of neem contact met ons op.