Boomverzorging

Wil je werkzaamheden verichten rondom boomwortels, maar zonder schade aan de wortels aan te brengen? Dan is grondzuigen de manier! 

De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond te zuigen en de risico’s van het graven te verminderen. Grondzuigen is sneller nauwkeurig en het beperkt schade aan kabels tot een minimum, leidingen en boomwortels. Ook voor lastig bereikbare ruimtes of verontreinigde grond is grondzuigen de oplossing! Dus NO WORRIES! Wij regelen het voor jou.Wij van van der FLIER zuigen grond met enorme kracht met behulp van onze grondzuigauto! Met de grondzuigtechniek kunnen wij ook grond wegzuigen rondom boomwortels zonder deze te beschadigen.

Boomwortels vrij- of wegzuigen

Boomwortels vrij zuigen is ten behoeve van de groeiverbetering van bomen. Wij gebruiken hiervoor een grondzuigauto. In deze video ziet u hoe wij dit doen.
Bij boomverzorging of groeiplaatsverbetering wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de grondzuigmethode. Door grond te zuigen kan er zeer nauwkeurig gewerkt worden, waardoor er geen schade wordt toegebracht aan de wortels van de boom of de boom zelf. Het is een zeer nauwkeurige en veilige methode die veel minder arbeidsintensief, en daardoor veel efficiënter, is dan graven. Naast het verwijderen van de boomgrond leveren wij ook speciaal bomenzand. Als de wortels zich onder de bestrating bevinden, verwijderen wij de bestrating en brengen wij dit weer terug in de oorspronkelijke staat.

#NoWorries

Wij bij van der FLIER staan voor het ontzorgen van onze klant. Wij verwijderen boomgrond en plaatsen speciaal bomenzand waar nodig door het hele land. Zowel voor particulier als aannemers en we vinden het geweldig! Onze jongens zijn de gemotiveerde rauwdouwers en zorgen ervoor dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken.
Wil jij grond verwijderen rondom boomwortels? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.